Sola och bada nanannaanaa

Posted by on 18 februari, 2014

Hey there blog!

Idag är en bra dag. Jag har fått en splitter ny telefon. Fast utan splitter, för jag har faktiskt lyckats undvika att tappa den än. Det är en samsung galaxy s4. Jag måste säga att jag var rena rama mästaren på att klistra fast skyddsplasten på skärmen. Det blev helt fläckfritt!

Imorgon blir riktigt kul det med. Då ska jag packa och fixa allt, sedan bär det av till stockholm – fryshuset – arenan – All time low. Det är mitt absoluta favoritband. Jag bara älskar dem.

När konserten är finito så har jag en natt att spendera med min kusin Annie på arlanda innan mitt flyg tar mig iväg till trevligare delar av världen, så att säga. Åh vad kul det ska bli. Jag ska sola ihjäl mig. (Jag kanske lyckas bli lite beige då)
Jag ser fram emot den kommande månaden så fruktansvärt mycket. WHIIIIEE!

_MG_1714

Camera 360

 

Och så får vi se om jag lyckas träffa någon av de jag lärde känna sist jag var där. Hoppas det! 🙂
halloween

best