jur tusan kunde jag glömma det viktigaste?

Posted by on 19 februari, 2014

Heej gänget.

Jag har haft ett helt tokig och minnesvärt dygn. Konserten var så jäkla kul. Vi stod som packade sillar och brottades med alla tjejer och killar som var betydligt mycket yngre än oss. Vi har tydligen väldigt ungdomlig musiksmak.  😉

När det var dags för sista låten (dear maria såklart) så kände jag bara att jag ville bocka av att ha crowdsurfat… så jag bad två gulliga grabbar som stått och hoppat bredvid mig ett tag om de kunde lyfta upp mig. Javisst! Det var så himla coolt.

 

EEfteråt var vi så svettiga att vi körde direkt till 7 eleven och köpte massa vatten och nötter. Perfekt efter konsert proviant.  😉

Vi kom till arlanda kl 12. Alltså 6,5 timmar innan flyget skulle lyfta. Så vi satt i bilen och försökte sova lite.  Det gick lite sådär för min del ä, och annie var så täppt i näsan att hon inte kunde andas knappt.

När vi lyckats pina oss igenom tiden fram till kl halv 4 så tänkte jag ”kkanske ska jag rensa ut lite grejer ur plånboken innan” och upptäcker till min fasa att jag GLÖMT MITT BANKKORT! !! Hur klantigt. ”Hej jag ska till usa UTAN PENGAR” Hahaha. Men det var försent att göra något åt det nu. Mamma får skicka det på posten.

Utöver det så har dygnet varit amazing och jag ska kliva på planet in any minute. Hör av mig om 15 timmar. Önskar mig själv en trevlig resa. Whiiiee

20140218_211914