Framme med ögonen i kors

Posted by on 20 februari, 2014

Hello there peeps!

Nu är jag framme efter en himla smidig flygresa. Allt gick prima förutom att jag inte kunde sova. Jag var vaken i mer än 40 timmar i streck (sov en kvart i bilen på Arlanda och kanske en timmes slummer sammanlagt på flyget).

När jag kom fram var klockan bara 14.00 här i texas, så det var bara att låtsas som att dagen var ung. Det gick faktiskt ganska bra att hålla ögonen öppna eftersom vi direkt åkte till en gympasal där min snygga lilla syssling Carro hade basketmatch. De vann överlägset. Good girl! 😉

Trots att ögonen svajade lite åt alla håll där på slutet så ville jag egentligen inte sova. Men när klockan var 20.00 här (03 hemma) så kunde inte ögonen hålla sig öppna längre……. 11 timmar senare slogs de upp igen och här ligger jag nu i träningskläder redo att besöka LA-fitness. Jag gymmade där nästan varje dag sist jag var här. Jag ska försöka deala med dem så jag kan få gymma en månad.

Camera 360