När dollarn är på 6,5 kr så är man rik som ett troll. :)

Posted by on 20 februari, 2014

Nu har jag lokaliserat mitt bankkort. Det var på ett himla tjusigt ställe vill jag lova. PÅ JOBBET, i min tröjficka. På ett så dåligt ställe har jag faktiskt aldrig glömt mina fina pengar. Jag slutar aldrig förvånas över mig själv.
I alla fall så är kortet på väg till staterna nu. Det kommer väl om en vecka. Så tills dess blir det vatten och gräs till middag. Nej då, Jag lånar pengar av Ulrika så länge. Hon är så snäll.

Idag fick jag lite kosing och en timme att spendera inne på ”Target”. Det är lite allt-i-allo. Allt från kläder till frukt.
Jag känner på mig att mycket av mina pengar kommer gå till mat. Halva resväskan kommer vara packad med tuggummi, gröna bönchips, wasabimandlar, bars osv. -omnomnom-

Camera 360

 

2 megabra mascaror med någon näringspryl i (kostar väl ca 200kr i sverige), 2 beef/turkey jerky(brukar kosta 35kr för en hälften så stor påse hemma, så ca 140kr), en bra rakhyvel(ca 60kr kanske), 3 pack tuggummi med mintchokladsmak (finns i skrapan för 25kr styck). Enligt min svenska uppskattning så kostar allt detta 475 kr… Och idag fick jag det för 29 dollar. Alltså 190 kr.  Shit va jag ska shoppa när mitt kort anländer. Whiiiee!