Äntligen dags att handla mat

Posted by on 21 februari, 2014

Goddagens era nattugglor. Klockan är nästan 22 hos er så det är baskemig dags för er att gå till kojs. Jag skulle vilja det för jag är fortfarande lite jetlagged.

Dagen har sett ut som följer: Snabb frukost i form av ett stekt ägg och en halv avokado. Sedan bar det av till gymmet. Där hann jag köra lite axlar innan spinningen. Tjoho vad svettig jag blev. Det var hemskt för jag tycker inte direkt om spinning, men jag vet att det är bra så ibland pinar jag mig.

Efter träningen som kändes oändlig så kom det jag längtat till. Att handla i mataffären! Idag handlade vi tillsammans jag och Ulrika, så jag vill inte lägga ner massa saker i vagnen bara för att de ser roliga ut. Nästa gång jag åker dit ska jag ta med mig lite pengar och testa lite roligheter. =)

Idag är det bra väder så lunchen tuggades i en solstol bredvid poolen. Så himla härligt.
Nu har vi städat lite inför morgondagen. Då kommer det gäster.

Kram på er sålänge!

blogf