Himla häftig kväll med min glada amerikan, och massa kläääder!

Posted by on 24 februari, 2014

Whoppah people!

Jag har haft världens härligaste kväll och natt. Igår alltså. Jag säger camp fire, ett dopp in a creek with alligators (som enligt michael inte fanns där för tillfället. Jag var nojig ändå. Såg alligatorer överallt), superhög musik i jeepen så hela jag skakade och SAND ÖVERALLT.  ”I´m a sand monster”. 
Jag försökte även lära honom lite svenska. Det var så extremt roligt.  ”Jag heter” blev liksom ”jak sherter”. Lät typ som att han sa ”jag skiter” istället för att försöka säga sitt namn. Jag vek mig av skratt. Och det var så kul att prata engelska. Jag önskar att jag bott här i ett år så jag kan bli av med min brytning. Det blir så när jag måste tänka hela tiden. Helt plötsligt så hoppar det ut något som är helt fel grammatiskt. Tur att amerikanare är så snälla. De flesta verkar tycka att man är lite häftig för att man är från sverige. x) haha!

Idag har vi varit och shoppat. Jag har shoppat för 1000 spänn. herregud. Och jag handlade inte ens på rea. Se så mycket grejer jag fick ihop. CRAY!

bloggk

 

Camera 360

Camera 360Mycket svart blev det. Jag lovar härmed att inte köpa något mer helt svart under min vistelse här i Texas.

-crab shake- (carros och mitt nya handslag)

 

  • ellenlundis

    Va mycket fynd du har hittat. Nu kan jag äntligen kommentera,. Lånar just nu pappas dator, Jag tror att jag måste rensa historik från min Google Crome. 😉 Har du sätt Dumma mej 2? Den är såååå bra 😀
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

    • Feeka

      Jaaa den har jag sett 😀 åh vad jag älskar den <333