Pop tart oskulden

Posted by on 27 februari, 2014

Idag har varit en ganska lat dag, men jag har haft kul ändå. Bland annat så har jag blivit påtvingad en pop tart. Det var tydligen jätteviktigt att jag smakade på en sådan. Jag visste inte ens vad det var, så jag frågade Michael och hans svar var ”you eat it for breakfast”. Jaha, vad kan det då vara? tänkte jag.
Sedan när han visade mig idag på affären så började jag bara garva. Frukost? … Efterrätt menar du? Det är som pajdeg med något sött i mitten. Men jag är inte den som bangar. Man måste testa för att veta. Så jag köpte den som lät mest ätbar.  Och tro det eller ej så var den god. Visserligen kändes det som man gick upp ett kg av att bara läsa innehållet på baksidan, men yum för kanel.  Lagom söt för att vara en kaka, men aldrig att jag skulle se det där som frukost. ”That´s why we´re fat”. Yup, you´re absolutely right!

pop-tarts-frosted-brown-sugar-cinnamon-