Me in a dress… that´s rare!

Posted by on 1 mars, 2014

Helluuu!

Carro har haft ett litet fint kalas  (det håller fortfarande på). Dresscoden var att man skulle ha finkläder så jag fick införskaffa en klänning här om dagen.

Vi var på en restaurang och åt mat. Jag åt revben. Revben går alltid hem. Dock gillar Texasianerna att hälla massa BBQ-sås på. Jag är inget fan av det, men det gick ner ändå. Det var ju en så gullig kille som serverade oss så jag förlåter dem för den här gången.
Det stod bbq på menyn, men jag slutade liksom läsa ordentligt när jag läste ”ribs”.


2014-02-28 17.02.28

2014-02-28 16.51.36

2014-02-28 20.09.13 (1)

 

 

 

Efter maten åkte vi hem igen och åt upp tårtan jag och carro jobbat på hela veckan. Den var sjukt snygg precis när vi var klara med den.. Dock hade den gått och dött lite smått i kylen. Men den var riktigt god. Det är ju red viktigaste.omnomnopö

 

Tårtbotten med sprinkles i, mixade färska hallon, chokladmousse och citron- och philadephiagrädde runt om. En riktigt bra kombo. Hallonen var sååå goda. They soaked the cake så den blev jättesaftig. Omnomnom!