Starbucks – koffeinkicken får tankarna att fladdra runt lite extra

Posted by on 2 mars, 2014

Idag har det äntligen varit riktigt varmt och soligt ute. Temperaturen rörde sig nästan hela vägen upp till 30° i skuggan.
Jag och Carro hade ett par ensamma timmar hemma, så då satt vi ute ett tag och njöt av vädret, åt mandlar och jag drack jättemycket vatten och behövde springa på toa hela tiden. Carro måste undrat varför jag inte kunde sitta still.

När de andra kom hem åkte vi nästan direkt till ”Target” och shoppade lite småprylar. Mitt bankkort har äntligen kommit, så nu har jag pengar igen. Yay!
Efter besöket på target var carro världens gulligaste och bjöd mig på is-latte från Starbucks.  Eller egentligen var det väl hennes kompisar som bjöd. Carro fick typ 4 miljoner gift cards på hennes party igår.

Nu på kvällen har vi varit en sväng på ett riktigt Texas party med massa grillad kyckling och root beer slush. Jag har även ätit alligatorkorv. Spännande you say? ….Det smakade bara korv…  Men jag kan åtminstone säga att jag har ätit det. =)

Jag och Carrobarro åkte hem lite tidigare och satt i soffan och pratade om djupa saker som tex. att vi lägger våra liv i alla andra människors händer varje dag. Alla på hela jorden, eftersom man påverkas av allt alla gör, även fast man inte ens sagt så mycket som ”hej” till personen. Det är så mycket som handlar om tajming. Jag gjorde ett arbete om det i skolan i ämnet ”estetisk orientering”. Mina sista ord i den redovisningen var Allt är tajming”. 

gghh