gott gott gott, och blått blått blått!

Posted by on 3 mars, 2014

Hejhopp gänget!
En läsare frågade om jag pluggar här i Texas. Svaret är nej. Jag bara glider runt. Men jag har faktiskt försökt plugga lite engelska själv om kvällarna för att få ordning på alla frågetecken som jag stöter på om dagarna (ord, uttal, grammatik, slang osv). Det ger väldigt mycket att repetera.

Idag har varit en bra dag, trots vädret. Det har varit mulet och lite kallt. Perfekt galleriaväder. Så shopping fick det bli.
Men först så åt vi lunch på ”cheese cake factory”. Carro var så exalterad. De där små tacosarna är tydligen något av det bästa hon vet. Jag beställde en”white chicken chili”. Det kanske inte ser jätteroligt ut, men det var bannemig sjukligt gott. Jag höll på att dö matdöden.

2014-03-02 15.04

whiofog

 

740 för kläder och 500 spänn för två dyyyyra krämer som ska vara bra, och så fick jag en liten nagelfyrkant på köpet. Ni vet en sådan där med 3 olika steg så naglarna blir superblanka. (?)

 

Nu ska jag sova och ladda för ett träningspass imorgon bitti. YAY!