jag vill veta hur en makaron- och ostplanta ser ut

Posted by on 4 mars, 2014

Innan jag somnar med min svullna halsmandel (Det finns inget jag hatar mer än mina halsmandlar) måste jag berätta lite om dagen.
Jag har spenderat 8 timmar med min favoritamerikan Michael. Jag fick träffa hans bästa vän. Han var hur rolig som helst. De två tillsammans var något av det charmigaste jag sett.

Sedan har jag sett ”the ring” utan att få mardrömmar (förhoppningsvis) och ätit på ett hur roligt ställe som helst. Michael tog mig till en restaurang som hette typ ”potatoe head” eller ”potatoe patch” eller nåt. Jag tror på alternativ nr 2.
Det var så himla kul. Personalen bokstavligen kastade nybakade brödbollar på dig.Catch” ropade servitören och så sattes mina reflexer på prov. Även nybakade chokladmuffins och blåbärsmuffins fick man gratis, hur många man ville. Det var tydligen en typisk country cooking restaurang. Man ska nog inte gå dit för ofta om man vill hålla vikten. Min sycklingflié låg och värmde sig under en halv cm smält ost. och till min kyckling med ris fick jag ett berg pommes. Carbs on carbs on carbs. Dock åt jag bara kycklingen, broccolin, hälften av osten och lite ris. Sedan var jag övermätt.

Jag höll på att dö av skratt när servitören frågade vad jag ville ha för grönsaks-”side” (kommer inte på vad man säger på svenska) . ”Green beans, broccoli or, I don´t know why we have this as veggies but, macaroni and cheese”. HAHA! Alltså amerika <3 Since when är makaroner i ost en grönsak?

En annan sådan sak som hände var när vi skulle se på film tidigare. Michael insisterade på att vi skulle ha snacks till filmen. Men när han kom upp med ett paket kakor protesterade jag. ”Imma find you something healthy” sa han bara och försvann. Och det nyttigaste han hittade var torkade tranbär dränkta i socker såklart. Var det där det bästa du kunde åstadkomma? frågade jag. ”Det var det nyttigaste jag kunde hitta”. XD Han lever tydligen på kakor och chips. Jag frågade om han aldrig äter grönsaker. Då flinade han bara och skakade på huvudet.  Suck! Han har så mycket att lära. Jag måste bara lära mig alla spännande hälsoord på engelska, sedan ska han få höra!

HAHA