Det är säkert minusgradernas fel att jag blir sjuk. morr

Posted by on 5 mars, 2014

Ibland undrar jag om det är någon som läser min blogg. Statistiken säger det, men kommentarsfälten ekar. Inte ens du Mamma. Vad har jag gjort för att förtjäna det här?

Jag skojar bara med er. Men det vore kul med lite respons ibland.

Idag har jag inte varit så pigg i kroppen. Jag har en liten inflammation av något slag, så jag har tagit det så lugnt som jag bara kunnat. Jag har enbart varit på en restaurang och ätit världens godaste kycklingsallad, gått runt och spanat i en riktig Cowboy/Cowgirl shop, duschat jättevarmt, gjort sushi och tittat på talang + familjen annorlunda.

Nu ska jag sova bort min sjukdom. Jag har köpt amerikanska värktabletter som ska hjälpa lite mot inflammationen. Vi får se. Godnatt!

ismatyumcowgrrl

2014-03-04 15.16.53