Loessget? U kiddin me?

Posted by on 6 mars, 2014

Jag hade verkligen inte planerat att behöva åka till ett sjukhus under min resa, men så blev det idag. Jag sov som en kratta inatt och hade megaont i halsen. Jag stack in fingret och petade lite på herr tonsill och insåg att han vandrat ner en bit i halsen, så det var bara att bita i det sura äpplet och åka dit. Halsböld vill jag inte ha igen.

Det tog megalång tid innan jag fick komma in. Allt tog nästan 3 timmar. Men det känns skönt att jag fått medicin, och slipper oroa mig för att bli jättesjuk. Trots att det kostade himla mycket för en undersökning här i Usa. Men det hade jag förväntat mig.

Jag undrar hur många olika varianter av mitt namn det kommer finnas när jag åker hem.

sjuk

  • Ebbe

    Det låter bra det , men frågan är om de kan skriva det namnet bättre . Inget ö förstås….

    • Feeka

      Ja jag vet x) men det är de två jag har att välja på. Jag kan ju inte ta ett random bara sådär. så långt ska det inte behöva gå 😛 haha