Man ska vara tacksam

Posted by on 8 mars, 2014

Hallå gänget!

Jag kommer snart posta en video som berättar lite om hur läget är just nu. Still sick though! Men jag är positiv och glad ändå för jag gillar inte att vara gnällig och tycka synd om mig själv. Dock blev det här lite värre än jag först trodde. Tur att jag bor hos världens snällaste familj här borta. De är verkligen jättesnälla mot mig. Det är så svårt att visa hur tacksam jag är för allting eftersom det händer så ofta. Skulle jag säga ”tack” till allt jag är tacksam över skulle jag inte hinna säga något annat. 

 

Jag ska börja med 5 saker jag är tacksam för varje dag. Även om jag redan ser himla bra saker varje dag så är det kanske kul att läsa det. Om tex mjuka filtar eller kanske solen himself skulle få för sig att titta in, så får de lite bekräftelse av mig. Skämt åsido så kan det vara kul att se vad en sådan som jag uppskattar med livet. So here I go:

Idag är jag tacksam för:
– Att Ulrika skjutsade och väntade en timme på mig på sjukhuset + att hon hjälpt mig ringa och boka tid osv. Sådant är jag sjukt tacksam över för att jag alltid blir så rädd att jag ska göra fel.
– Att Mamma hade tid att prata med mig ganska länge i telefon när jag var arg och frustrerad på min hals.
– Att jag i princip ätit glass hela dagen. Jag har hittat en asgod youghurtglass som smakar kokos. PURE LOVE<3
glass

– Att min telefon funkar så himla bra. Jag har en samsung galaxy s4. Muppigt bra.
– Att de hade en glutenfri cupcake där vi handlade födelsedagscupcakes till oss och Carros kompis(som fyllt år).

cupcake