rosen är i Texas size

Posted by on 9 mars, 2014

Tjena gänget. Jag är glad idag, men har känt några gånger att jag hållit på att börja gråta utan anledning. Sedan har jag förstått att det är för att det gör så ont i halsen. Jag glömmer liksom bort det. Idag har det varit sjukt svårt att prata. I alla fall nu på eftermiddagen när värktabletten gick ur. Jag kan inte säga R utan att anstränga mig. Hej retard!

Jag har fiskat på mig mitt absolut bästa köp hittills. Ni kommer älska det.

rosJag sa inte att det var det mest användbara köpet jag gjort. Faktum är att den inte ens får plats i väskan. Men jag älskar den så mycket.
Det lilla bladet längst ner heter ”Ros-Bert”. Själva rosen heter Viola.
Hade jag haft en pojkvän hade jag lätt köpt typ 5 stycken och gett som present. Jag hade åtminstone blivit extremt glad av en sådan bukett. (Jag får låna en liten plats i familjens container. De flyttar ju hem strax efter att jag kommit hem. Så viola får jag vänta lite på där hemma.

Jag köpte även en pulsklocka som håller koll på förbränning osv på träningspass, lite blom-girlanger, ett par supertuffa skor, gymhandskar och en extremt skön träningströja som jag ska ha sen när jag och min bästa vän Fredrika ska köra Prowler på gymmet.

Allt detta för strax över 1000 kr. Det tyckte jag var ganska bra jobbat =)

prowler