semlor + dags att flytta

Posted by on 12 mars, 2014

Då var det dags att flytta ur huset. Det springer runt jättemånga små mexikanare i huset för tillfället. De ska packa ner allt.
Från och med nu kommer vi bo på hotell tills jag åker hem om 13 dagar. Tiden har gått så himla fort. Hade jag inte haft min kusin Annie hemma i huset i sverige så hade jag nog haft mer panik över att jag snart åker hem.  Jag trivs så himla bra här i Texas. På något sätt ska jag hamna här igen, en längre tid. Jag ska!

 

Jag vet inte hur det kommer vara med internet nu framöver. Förmodligen finns det på de flesta hotell. Dock kan det bli lite svårt att få tag i mig framöver.

 

Här får ni två bilder från igår kväll när jag och Ulrika var på Sweaträff. Swea är en organisation(?) där alla svenska kvinnor i usa får vara med.
Jag hjälpte till med semlorna. Det var superkul, och så fick jag känna att jag var till någon nytta.

C360_2014-03-11-19-56-43-349
C360_2014-03-11-20-00-35-739