I look like a lobster

Posted by on 13 mars, 2014

Nu har jag hackat mig in på hotellets internet (hackade med ett lösenord som ingick. Jag är ju rebellen själv!). Det är väldigt litet här, men mysigt och fint. Soffan jag sover på är urskön. Samma skönhet hör jag i öronen. Jag ligger och laddar inför morgondagen med lite ”she will be loved”, då ska jag och Carro och hennes kompis se Maroon 5. Det kommer bli superkul!

Idag har jag varit en sväng på Outleten här i närheten och fyndat. Jag gjorde årets fynd på converse. Ett par lila converse för 130 kr. SCORE!

Jag har även köpt ett linne, en aptuff tränings T-shirt och ett par tights. Jag försöker snåla på plats i resväskan. Jag är supernojig över att den kanske blir för tung.

skorsvek

 

 

Mycket sol har det varit idag. SO I BECAME A LOBSTER!!!!!!!

 

2014-03-12 17.22.48-1

 

Efter att vi checkat in på hotellet så åkte vi och tittade på Carros tävling. Vi hann se när hon sprang häcklöpning och hon vann. Jag tror det blev lika mellan henne och en annan tjej. Wihooo! 🙂 Det blev lite kallt dock när solen gått ner. Då brände vi munnen med varm choklad.

2014-03-12 19.28.02