Dagen fylld med selfies

Posted by on 14 mars, 2014

Hello people!

Igår var en superdag. Vädret var superbra igår (alldeles för bra. Nu är jag mer kräfta än någonsin. Det svider.)

Jag solade hela morgonen medans våra små Mexare packade lådor. Kl 12 kom Michael med sin översmutsiga bil. Jag ritade ett hus med en blomma lika stor som huset på hans ruta. Det blev riktigt snyggt måste jag säga.
Vi tog en promenad till den där parken med klätterträdet som jag har pratat om förut. Det var mysigt. Vi satt och pratade på varsin gren i trädet hur länge som helst.

Efter det var det dags att förbereda sig inför rodeon, där Maroon 5 snart skulle spela. Vi hann inte se så mycket av själva rodeon innan, men jag hann se när en kille satt på en galen Ferdinand, och när de släppte lös massa små kalvar som massa människor sprang efter och försökte fånga. Hur häftigt som helst!

Konserten var superkul. Scenen var ganska långt bort, men vi såg jättebra ändå. Så vi stod där och dansade loss till ”moves like Jagger” och hade hur kul som helst.

hey

heyheyheyheyheyselfie

  • ellenlundis

    Vilken härlig dag du hade det. 🙂
    Svar: Haha! Mina visdomständer är fortfarande tröga. Ibland växer de snabbt och ibland inte.
    Typiskt att jag inte kan kommentera på min dator till din blogg. Måste kommentera via mobilen eller familjens dator. :/ 😛

    http://finlandsgullet.wordpress.com/