Vi är nu i Naples och bränner oss

Posted by on 22 mars, 2014

hello peeps!

Idag har vi firat Carros 14-årsdag och även haft vår sista dag på disney world.  Så det blev alltså: Måndag – Magic kingdom, tisdag – Epcot och onsdag – Animal kingdom. Min favorit är helt klart den första dagen. Trots att det spöregnade hela tiden……. Typ så mycket hann jag skriva i förrgår. Så nu får jag fortsätta med idag istället.

Vi är nu i Naples. Det är sjukt mycket tanter och farbröder som bor här. Där medkommer tusentals golfbanor. Min mamma hade älskat det här stället. (inte för att hon är gammal, för att hon gillar golf!)

Igår var vi på ”Ihop”. Det är ett pannkaksställe. Jag tänkte att Usas mest kända pannkakshus måste ha glutenfria pannkakor, men vet ni vad? Den söta servitören svarade min fråga med att det enda som var glutenfritt var en hamburgare (?!). Inte ens omeletten som fanns var glutenfri. Men jag löste detta med att ta bort bröd och krutonger ur en kycklingsallad (som jag alltid gör när vi äter ute). Problem solved! =) Thanx Andrew!

Idag har vi varit på stranden hela dagen och solat, badat och letat snäckor. Det låter(och var) bättre än det känns just nu för oss här i Naples. Vårt hotellrum skulle man kunna jämföra med en gryta innehållandes 5 st kräftor. Vi alla har färgen röd. Carro är knallröd i ansiktet och mina vader ser ut som avlånga tomater  (försökte verkligen komma på en bra jämförelse, men jag kom inte på något rött som har ”vad-form”)
Så trots att vi smörjt in oss säkert 3 gånger var under dagen, lyckades solen vinna över oss. Vi var dock ute i säkert 5 timmar. Hjälp! mitt hjärta har hoppat till ryggen. Det dunkar. Jag kommer garanterat bli ett ormskinn inom kort.

 

Jag och Carro blev lite rastlösa så vi byggde en snögubbe. Vi tänkte på Olaf i Frozen. Han drömmer ju om sommaren. Nu är han där! =)bloggen

OLOF

 

20140321_161858

C360_2014-03-21-15-17-51-015