Rött, brunt? pfff, rött såklart!

Posted by on 31 mars, 2014

Hello guys!

Idag har jag åkt buss hela dagen känns det som. Jag och min kusin Annie åkte en snabbis hem till henne i Motala igårkväll, för att sedan åka tillbaka idag. Hon skulle hämta något trams och ville ha sällskap. Det var faktiskt jag som erbjöd mig. Jag älskar att åka bil och buss, vilket är ganska underligt med tanke på att jag jättelätt blir åksjuk. Och av någon anledning så gillar jag att åka bil långa sträckor. Jag tycker det är mysigt. Man kan sitta och stirra ut genom fönstret och tänka på hur saker rör på sig. Det är min ”favorit-åka-bil-tanke” just nu. Jag brukar sitta och titta på saker på olika avstånd och fundera på hur hjärnan uppfattar att saker är på olika avstånd. Träden nära rör sig fortare än träden längre bort. Därför uppfattar vi de som längre bort. Vi ser det som en självklarhet…..Jag brukar även fundera på ifall bebisar förstår att träden är på olika distans, eller om det är någon man lär sig.

Jag hoppas det där inte var alldeles för luddigt. För i så fall ber jag om ert medlidande, för det är bland annat detta som försiggår i mitt huvud om dagarna.

Nu ska jag skölja ur min färg i håret, till mammas förskräckelse. Hon hatar mitt röda hår, och har alltid gjort. Känns lite sådär, men jag känner mig inte som mig själv i brunt hår. Vad säger ni? Brunt eller rött?

Camera 360 BRUNT eller:

WozWA2GU0xpMP_b484GZclSpWPLrSwRWpTyJ8mbI0_0RÖTT!! Döm inte bilderna. För då kommer alla välja den med rött hår, garanterat 😉 höhö

 

 • Tobbe

  Jag hade kört på brunt. Det liksom framhäver dina vackra ögon 🙂 Du verkar blunda när du har rött hår så det är svårt att se dina ögon då, plus att du själv kanske har svårt att se när du blundar? 😛

  • Feeka

   Tror du verkligen det? Jag kan tycka att det är lite stilfullt med stängda ögon. Lite mystiskt sådär 😉

   • Tobbe

    Om färgningen inte blir bra så har du ju alltid din coola lila mössa 🙂 …… förresten, lila hår kanske vore något? 😉

    • Feeka

     Näe, där går baskemig gränsen xD

     • Tobbe

      Hihi 🙂 Vad bra.. Så vad blev det då?

 • ellenlundis

  Åh svårt val. Du passar i båda. 🙂
  Vet du? Jag är också jätte lätt åksjuk. Jag hatar krokiga vägar och när chauffören kör i kurvorna, som han tror att han va en racerförare. Har varit åksjuk sen jag var liten. Usch! :/ Måste alltid sitta nästa i fram i bilen eller i bussen för att se på vägen.
  http://finlandsgullet.wordpress.com/