Operationen gjorde inte så ont som jag hoppats

Posted by on 4 april, 2014

Nu finns det lite mindre av mig. Jag har nämligen blivit av med mina halsmandlar. Äntligen!! Nu hoppas jag på att slippa halsfluss i framtiden.

Idag är det fredag och jag är glad, för jag har bakat en tårta. Den blev ganska bra, förutom att jag är så dålig när det kommer till marsipan. Jag får den aldrig så slät som de man köper. Jag får öva mer helt enkelt. Tårtan är till imorgon då vi ska ha en liten tjejkväll. Jag hoppas mina vänner vill prata med mig för jag luktar svinäckligt i munnen (eftersom såren håller på att läka). Jag undrar om det är pga det som man ska vara hemma 10 dagar efter operationen. För utöver min hemska smak i munnen så mår jag bra (tack vare mina morfinliknande piller förmodligen). Jag har ofta väldig tur när det gäller biverkningar och smärta när det kommer till läkemedel och skador…  ”Peppar peppar ta i trä”. Jag har fått höra världens skräckhistorier om hur ont det gör efter en halsmandeloperation. Jag förstår ingenting. Här har jag bunkrat upp med glass, och så kan jag äta kött om jag vill utan problem. Inte alls så kul som jag tänkt mig. Min glassvecka sabbades totalt.

operation

2014-04-01 13.53.42

 

2014-04-04 21.39.29Den blev lite ihopslängd som vanligt. Jag har inte rätt verktyg för att få tårtor perfekta. När jag blir rik ska jag skaffa världens bästa grejer =D
Det man inte riktigt ser är att tårtan är silvrig. Jag köpte silverspray i usa som man kunde ha på tårtor. Supercoolt! =)

 

 • Tobbe

  Skönt å se att du lever Therese 😀 *tummen upp*
  p.s. Tårtan ser riktigt Feeka ut ^_^

  • FEEKA

   haha ja den blev himla god faktiskt 🙂

 • ellenlundis

  Usch vad jobbigt att du hade problem med dina halmandlarna. 🙁 Skönt att de är över nu!
  Vilken fin tårta du hade bakat! 😀
  Jag undrar om jag får tipsa dej på min blogg? Är det något som jag ska tänka på innan jag börjar?
  Jag tänker låna lite bilder av dej. Jag fixar allt via ett program som heter Comic life 2. Jag säger till när jag är klar!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  • FEEKA

   Absolut får du göra det 🙂 Sådant gör mig bara jätteglad! 🙂 Det gör mig även mer taggad på att blogga 🙂 Du får även berätta för mig vad du tycker om med min blogg, eller vad dina favoritinlägg brukar handla om. 🙂