Jag lever på glass

Posted by on 8 april, 2014

Goddagens!

Jag håller på att baka småkakor till min storebror. Han äter inte muffins, tårta eller bakelser så jag får anpassa mig till efterfrågan i detta hus. SMÅKAKOOOR!! Men det är ju kul det med. =)

 

Idag har jag levt på glass. Halsen börjar göra motstånd nu förstår ni.  Känner att det är tur att all min glass är sockerfri. Det hade ju inte varit så himla hälsosamt att smälla i sig två paket glass om dagen om det varit riktigt socker i. Dock finns det inte så många roliga smaker som det fanns i usa. Det finns vanilj, choklad och lakrits.. Kul..

 

Wow vilket plottrigt inlägg det blir nu. Jag har liksom inget kul att skriva om just nu. Det gör så ont i halsen och jag gör inget jättekul om dagarna heller, mer än att säga ”mm”, ”haha” och ”ja/Nej” i telefon till min extremt pratglada kompis som plötsligt insett att jag inte har mage att inte svara när någon ringer. Så han ringer jämt… och jag svarar jämt. Han tycker det är skitbra när han har något att klaga på(vilket han alltid har).
Ibland lägger jag ifrån mig telefonen ett par minuter utan att han ens märker något. HAHA. Alla har vi en sådan vän. Den som pratar tills våra öron blöder.  But he´s funny though! =)

glassss