KEELA – Tips

Posted by on 8 april, 2014

Helloo bloggen!

Jag har en urmysig läsare som heter Ellen. Hon har tipsat om mig på sin blogg. http://finlandsgullet.wordpress.com/ 

Jag tycker det är så himla kul att man kan göra andra glada utan att egentligen veta om det. Jag vet ju inte vilka som läser min blogg och tycker om den. Jag gör ju så själv. Jag kommenterar väldigt sällan på mina favoritbloggar. Jag har iofs bara en. Jag ska baskemig tipsa om den nu. Ellen inspirerade mig!

keelaJag gillar Keela för att hon påminner om mig själv, fast en lite bättre version.  Det enda jag klarar bättre än henne är väl att sjunga. För det påstår hon att hon inte kan.
Hon älskar questbars, smink, näringslära, pärlplattor, hår, poledance, kläder, foto osv. Sådant som jag också älskar, men inte fullföljt fullt ut som hon. Hon är både utbildad sminkös, dietist, dansar poledance på ganska hög nivå, har ascoola och duktiga PTs, eget kläd/prylmärke och förmodligen är hon frisör också (om jag inte minns fel). Hon har gjort mycket av det jag också vill få gjort i mitt liv. Därför älskar jag att inspireras av henne och hennes blogg. Dessutom har vi samma problem med att folk säger fel till våra två ”ee” i bloggnamnet, fast mitt ska uttalas ”i” och hennes ska vara ”e”.  Störigt ibland, vill jag lova 😉

 

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!

 

  • ellenlundis

    Tack goa Feeka för att du tipsade min blogg. 🙂
    http:// finlandsgullet.wordpress.com/