Julpapper året om

Posted by on 10 april, 2014

Hur kommer det sig att man alltid bara har julpapper året om? 
Så är det alltid i vår familj. Till jul är det tomtar och julstjärnor utåt. Resten av året får de fina julsakerna titta inåt mot presenten, med en vit och trist utsida. Idag har jag börjat en lite roligare tradition, för jag vet att detta kommer hända igen, nästa gång någon ska ha en present. Jag ska måla eget papper. Se vad fint det börjar bli på kusinens paket. Imorgon ska jag fortsätta. Vi får se vad fantasin lyckas kladda fram. We´ll see!

Jag ska banne mig börja sälja julpapper med två olika sidor. Ett med julgrejer och en med något random som glada grodor. Eller så gör jag tvärtom. Sätter tomtar på båda sidorna, bara för att jävlas. HAHA! JA!  Bästa idén jag någonsin haft. People will get so mad. <3

C360_2014-04-08-17-41-47-870