nya tights från adidas

Posted by on 15 april, 2014

Jag är äntligen klar med den här jobbiga och rastlösa perioden. Nu är jag läkt i halsen, jag har börjat jobba och testat att träna. Jag har blivit så svag på de här två månaderna, men jag kommer igen. Jag har skön träningsvärk i baksida lår och ländrygg.

Min mamma var så söt imorse, för hon skulle iväg till skärholmen idag, men bara en snabbis. Jag ville följa med för att jag hatar att låta dagar bara gå utan att känna att jag gjort något (plus att jag älskar att åka bil). Hon tyckte det kändes onödigt, så jag fick inte följa med. Då hade hon skrivit en liten lapp som jag hittade i köket med tips på vad jag kunde göra idag.  Visserligen kom hon bara på 3 saker, vad av två hade med dammsugning och gå ut med hunden att göra. Men jag blev ändå glad över lappen. Tack mamma! ^^)

bloggapå