Kaospåsk

Posted by on 21 april, 2014

Jag har haft en himla härlig helg, med full rulle.

Fredagen hängde jag hemma hos Linn i Kungsängen. Vi skulle på påskparty i skärholmen (av alla ställen) med ett gäng som vi egentligen inte visste något om. Det är så typiskt oss. HAHA! Jag tycker nya människor är superspännande, så det var extra roligt. Det visade sig vara helhärliga människor med rockig stil. Harry B james stuk på det hela (Harry B är en rockbar i stockholm för er som inte varit där).

Men det roligaste var nog resan från festen tyckte jag. När jag och linn och våra små favorit-96-or från partyt åkte tunnelbana och tävlade om vilka som var mysigast (av de två tillsammans eller oss två tillsammans.). Vi kramades på alla de möjliga sätt.
Sedan var nattbussen himla kul. Vi snapchattade ihjäl våra vänner. De blev nog lite trötta på våra märkliga videos….

Och så måste jag bara tillägga att allt detta skedde UTAN alkohol, för sådant dricker jag väldigt väldigt väldigt sällan.

whopp

 

På lördagen hade vi det mys hemma vid stranden och grillade och åt hummersallad i solnedgången. Det var urmysigt. Saknade min kusin annie då faktiskt. 🙁

plurr

 

Södagen var kaosartad. Jag gjorde massor! Lärde mig lite gitarr hos en asduktig vän, fikade med mormor och morfar, solade i hamnen med en glass och en annan människa, åkte in till medborgarplatsen och käkade middag med en kompis från kulturamatiden, stötte på två av mina gamla klasskompisar som jag sedan fastnade med till klockan 22.00. Jag var väldigt ledsen över att jag inte hann till SATS för jag kommer inte dit förrän på onsdag igen.

20140420_182811

 

 

Det var min helg. Adjö för nu! 🙂 Jag ska knåpa ihop ett inlägg som handlar om vad för olika ”Du är skitlik…”-kommentarer jag fått i mina dagar. Det kan bli kul 🙂