Sockerbakis, bohoo!

Posted by on 28 april, 2014

Jag står här på jobbet och är sockerbakis. Det var en jävel som bjöd mig på lakritsglass mitt i natten igår. Sjukt gott, men magen är inte glad  på mig idag. Jag tål inte för mycket socker på en gång. Jag kunde ju låtit bli att äta upp nästan hela paketet själv, men sådan självbehärskning besitter inte jag.

Jag har haft fullt upp, som vanligt hela veckan. Jag har jobbat med att plantera skog, jobbat på sats, träffat mina vänner, tränat, gått på musikal och bara haft allmänt kul.  Längtar ills tankefunktionen på bloggen ska uppfinnas, så man kan ta material direkt från huvudet och posta på bloggen utan att behöva skriva allt. Jag gör ju massa kul jag vill berätta om.

Imorgon t.ex. bär det av till london, och jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg om det på fredag när vi är tillbaka.

Camera 360