Happy chokladbollvecka

Posted by on 13 maj, 2014

choklad

Det var en kompis till mig som påstod att det var chokladbollens dag idag. Jag kollade upp detta och det är det inte alls. Inte enligt 118100 i alla fall. Det är antingen 9,10 eller 11 maj. Men vad tusan gubbar! Jag tycker vi bestämmer att man får äta chokladbollar hela veckan. Det är chokladbollens dag varje dag fram till söndag!
Grattis!

Jag gjorde chokladbollar till familjen (Vanliga) och såklart hittade jag på några lite bättre chokladisar till mig själv. Jag är ju förkyld, så jag vill äta så bra som möjligt.

 

Mina innehåller: boveteflingor, rå kakao, kokosolja, vatten, vaniljprotein, agavesirap, kokosflingor, kokosmjöl.

20140513_214020 Chokladsåsen är från ”Walden farms”. Den är kalorifri, men asgod. Omnom!

 

  • Tobbe

    Du är skyldig mig en chokladboll 🙂

  • Mums :3
    finlandsgullet.wordpress.com