Mr.O in all his glory

Posted by on 16 maj, 2014

Tjoflöjt gänget!

Idag har jag bara varit hemma. Jag har spelat krocket med lillebror. Jag hade vunnit om jag varit lite bättre, jag lovar! 😉

Därefter blev jag våldgästad utav min kära vän Oscar. Han tycker om att mitt hus ligger i skogen, så han utnyttjar att han känner mig för att få träffa mina stenar och träd.
Vi har fjompat runt i skogen och fotat och filmat och skuttat. Jag har haft en ganska skön dag vill jag lova.

För de som känner mig vet de att detta är min forntida pojkvän. Men det var över 5 år sedan så det är preskriberat. Jag var 15 och förvirrad.
Jag har liksom gått igenom den där ”hata-varandra-perioden” och även ”glömma-bort-att-han-finns-överhuvudtaget-perioden”, Till att förstå att människan faktiskt är rätt rolig att hänga med. Så låt oss dra ett fint litet rött streck över det där och börja om like friends! Works great! Man förändras ju väldigt mycket på 5 år, så han är inget boyfriendmaterial längre. Ta inte illa upp oscar. Haha! It´s not you, it´s me! 😉

IMG_3942sIMG_3963l

IMG_4028

IMG_3985

1400002553218

 

 

Så jävla glada xD

 

  • Pojkvänn inom snar framtid

    Vadå inget boyfriend material?! Jag är liksom the man, vi ska ju gifta oss och skaffa massor med barn med lagom stora huvuden som är grönögda och kan bli solbrända?!

  • Härliga foton! 🙂
    finlandsgullet.wordpress.com