klapp på axeln från pulsklockan

Posted by on 19 maj, 2014

Hello peeps!

Jag glider med tunnelbanan mot farsta och jobbet. Dagen har spenderats på sats-Globen och har varit hur bra som helst. Jag har kört en halvtimme sats energy (konditionsträning) och sedan spenderat ytterligare en timme på gymmet med lite allt möjligt. Jag blir så rastlös så jag måste byta maskin ibland för att lyckas ta mig igenom ett helt cardiopass. Först bandet 10, sedan cykeln 10, sedan bandet igen 5 minuter, sedan en styrkeövning, sedan springa lite till. Jag är en typisk gym-hatt! Jag bara hattar runt hela tiden. Men det funkar för mig och det är det viktigaste. 🙂

Igår var jag på jordens roligaste streetdanceklass. Jag hade pulsklockan på mig.  Se vad bra träning dans kan vara.
(jag hade visserligen klockan på mig på min 10 minuters promenad hem också.. )

2014-05-18 18.30.36