Pilatesboll på gräsmattan efter jobbet

Posted by on 10 juni, 2014

Hej gänget!

Jag har börjat jobbet nu. Jobbet på golfbanan! För er som inte följt mig de senaste somrarna så kan jag tala om för er att jag jobbat som banarbetare varje sommar nu i tre år. Älskar det! Det enda jag inte gillar är tiderna. Jag måste upp äckligt tidigt eftersom jag börjar 6. Idag gick jag upp 04.30. Imorgon blir det samma tid. För jag cyklar till jobbet. Jag brukar ta 50 minuter på mig, men idag gick det undan. Jag var lite sen. Heehehehe typiskt mig..   37 minuter tog det!! Tidsnöd är den bästa pusharen!

Jag och mina två glada kollegor Anders och Pierre röjde med röjsåg hela dagen. Svetten lackade i solskenet. Det som varit mest spännande med dagen är min pulsklocka. Jag ville veta hur mycket energi man gör av med på en dag på jobbet. Så klockan halv 7 startade jag den (då vi började röja). Efter hela jobbdagen hade jag gjort av med 1600 kalorier. Jag behöll klockan på resten av dagen och tog av den efter 12 timmar. Då hade jag bränt 2000 kalorier. Himla spännande. Trodde inte det var så mycket faktiskt. Och då räknade jag inte ens med mitt epic cykelpass på morgonen.

Solen gör mig pigg. Eller så är det maten jag ätit de senaste dagarna(massa grönt och fint), eller någon kombination av de båda. Jag var så pigg och glad när jag kom hem efter min hårda dag, att jag valde att gå ut och köra lite rehab. Min kiropraktor sade att jag behöver fokusera på de inre musklerna. När man gymmar tränar man oftast de ytliga, men kan skada sig om man inte fått ordning på de inre först.

Här gör jag några av mina övningar…

coolgirlgetfitforgodssakeStrumporna fungerade tydligen inte så bra som skor på gräsmattan. SMUTS!! ”Be fit” ”GO girl”

 

hahahahHAH! Kan inte låta bli att skratta åt den här bilden. Heja pappa!