Midsommar på lärkebo

Posted by on 21 juni, 2014

Tjoho peeps!

Jag har sovit hela dagen idag känns det som. Det blir så när man envisas om att man ska göra någonting även fast man är dödstrött.

Dagen var ändå himla bra. Jag Var i Linköping tillsammans med 80 andra släktingar. Jag tycker vår gemenskap är helt fantastisk. Varje år samlas vi på vårat ”Lärkebo” och gör det vi gör varje midsommar. Vi åker traktor och vagn för att hämta björk och blommor, vi klär midsommarstången, klär upp oss för sill-lunch, åker tillbaka för tipspromenad eller som iår, femkamp. Dock åkte vi hem innan dess. Det är inte varje år jag är kvar. Mamma och pappa brukar alltid åka hem efter lunchen.  Och de senaste åren har jag jobbat på golfbanan och varit helt slut efter arbetsveckan. Därav har jag inte orkar stanna och vara vaken och bada bastu hela natten. Nästa år ska jag vara kvar längre!

Här om veckan var vi med i en liten artikel i Expressen. Ni kan ju läsa om ni vill. Klicka här

liten1  Här är jag omringad av enbart sysslingar (och en pyssling längst till vänster)

IMG_4098Här är 3 sysslingar och en pyssling

IMG_4088Här är jag och Alexander, min lillsyssling, som jag älskade att leka med när han var mindre. Lätt favoritungen! Nu är jag dock inte lika rolig längre. 😉

IMG_4107Det här är lilla Agnes(syssling) och min andra sysslings(hennes storebrors) flickvän.

IMG_4108Syssling och kusin

Jag hade inte med mig kameran på lunchen. Jag var för upptagen med sill och köttbullar.
Hoppas ni hade en lika bra misdommar som jag. Kram!