“Whether you think you can, or you think you can’t–you’re right.”

Posted by on 22 juni, 2014

Jag har precis tittat på ”The secret”. Det är en dokumentär som handlar om hur man ska tänka för att uppnå det man vill (För att sammanfatta väldigt kort). Där läste jag det här citatet:

“Whether you think you can, or you think you can’t–you’re right.”

Det är något att tänka på. Det ska få bli del av min motto-samling. Där finns bland annat klassikern ”det löser sig”, vilket har lite liknande betydelse. Så länge man tror till 100% att allt ska bli bra tillslut, så blir det ju det.

Dock har jag råkat färga mitt hår brunt. Det var ju inte riktigt tanken. Det är lite lurigt med henna ibland. Eftersom det är gjort av massa växtligheter så får man inte samma färg varje gång. Det har med skörden att göra..
Det stod röd på förpackningen, men  det blev inte som det brukar. TYPISKT! Jaja, nu ska jag gå och vara lite plain ett tag. Det kan ju vara kul det med.

Camera 360

TANDKRÄM I ANSIKTET. SÅ BITTER BLEV JAG PÅ BRUNT HÅR.Nu ska jag använda tankekraft så det blir rött tills imorgon. Haha, vi får se hur det går!