Vissa människor är bara för bra

Posted by on 1 juli, 2014

Fy vad jag är trött! Mina ögon känns som russin, och min kropp är en sladderblobb… och det är bara tisdag. Hur ska jag klara att jobba varje dag tills den 12 juli? Imma die, slowly! Har ni några sista ord? 

Men jag ska inte klaga. Jag har ju haft långhelg tillsammans med mina favoritmänniskor. Jag har ett gäng personer som jag bara njuter av att vara med. Ni vet, sådana som man aldrig tröttnar på. Sådana man kan tänka sig vara med i ur och skur. Människor man aldrig känner sig obekväm med. Jag har massa sådana vänner.
Den första träffade jag i torsdags. Det var min ”kusin” Annie. Hon är min största förebild här i världen. Jag tycker det är ren utsagt skitcoolt att umgås med henne. Det är som om hon utsöndrar något lyckohormon som jag suger upp på en gång. Pure happiness! Och det kombinerat med vårat besök på grönalund blev tipptopp! Vi hade det magiskt!

På lördagen var det tjejkväll med mina bästabästabästa vänner Gabbi, Sara, Pau och Freddie. De är också sådana som jag aldrig skulle känna ”nu har jag inget mer att säga så jag kanske borde gå”. Förstår ni hur jag menar?

Dessa personer är sådana som jag ibland förundras över att just jag fått tillgång till här i livet. Vad har jag som gör att de här pinglorna vill vara med mig?

bloggenVem är din superdupervän? Tänk efter och föreställ dig hur det känns att vara med den personen. Värme sprider sig i alla fall i min kropp. Jag tror det tyder på något fint!

(himla lustigt det här inlägget blev. Jag hade förberett två bilder på våra stallkatter… Sedan började jag bramla på och plötsligt passade sig inte de bilderna längre. Det hade i och för sig varit ganska roligt om jag lagt upp dem ändå… Om man har lika random humor som jag ;P)