Kanske anden i flaskan hjälpt mig lite på traven

Posted by on 5 juli, 2014

Vet ni vad jag började fundera på imorse när jag satt där helt ensam i mullret av gräsklipparen på golfbanan? ”Tänk om jag faktiskt träffat en ande(eller något annat magiskt väsen) och fått tre önskningar”. Alltså typ just idag!! Tänk om hela min verklighet och hela mitt liv blev helt annorlunda för att jag valde att ändra på det när jag fick chansen. Jag kanske i mitt egentliga liv hade en artistdröm men sjöng superfalskt, blev mobbad i gymnasiet, och var tjock för att jag inte tyckte om grönsaker… Så plötsligt träffade jag det här magiska tinget och fick tre önskningar.
1. Jag önskar att jag kunde sjunga. Det måste inte vara jättebra, bara det låter lite vackert.
2. Jag önskar jag hade vänner, så bra vänner som det bara går.
3. Jag önskar att jag tyckte mer om nyttig mat än onyttig.

bam

 

win

 

Jag har ju ingen aning om det här stämmer. ”Orimligt” tänker du, men vadå? Vi vet ju ingenting egentligen. Min verklighet är inte densamma som din. Jag är helt övertygad om att det finns något magiskt där ute. Call me crazy, but I believe!

Så tack ande, för att du gjort mitt liv himla bra! 🙂

 • Freddie

  fitnessbruden nr 1! (y)

  • Thessan

   Jag har faktiskt gått ner 2 kg på 4 veckor ^^ (y) yyaaY!

 • Joakim

  Blev du mobbad i gymnasiet? Hur kan en så snygg brud som dig bli mobbad?

  • feeka

   Nej det blev jag inte. Jag har aldrig blivit utsatt för något sådant faktiskt, som tur är. Det är lite det jag funderade på i det här inlägget. om jag blivit det, och träffat en ande, då hade jag ju såklart önskat att jag inte blivit mobbat och så vips raderades alla de minnena osv.. Asflummigt, jag vet. Men det är lite sådana saker jag går och funderar på om dagarna. Förstår om det kan verka förvirrande. Tack btw för komplimangen 😉

   • Joakim

    Haha jag funderar också på väldigt udda saker! Som ifall majoriteten av araber är vänsterhänta, för de skriver ju från höger till vänster, och då får de inte bläck/blyerts på sina händer!

    • feeka

     haha det är en himla spännande tanke. Jag ska lära känna en arab någon gång så jag kan fråga 🙂