I nynäshamn med min keps bak och fram

Posted by on 15 juli, 2014

Jag borde verkligen sova nu. Så detta inlägg blir kort.

en bild från mig och dagens poolare, Herr traktor. Vi har kammat håret på fairway idag , (jag borstade gräset så det inte lägger sig ned). Det var första gången jag gjorde det så jag var lite smått förvirrad imorse när alla andra försvann från verkstaden. Men det löste sig tillslut.

Efter jobbet cyklade jag hem i solen, tränade lite styrka (typ 10 minuter), sedan åkte jag och min kära mor till nynäshamns centrum. Det var länge sedan jag gjorde stan i nynäs… och nu behöver jag inte göra det på ett bra tag. Jag gjorde dock ett gäng enormt awesome inköp. bland annat en hel box med kärlek. QUESTBARS! <3 omnomnom!
Dessutom lyckades jag hitta mineralpuder på 70% rea på kicks. så den kostade bara typ 250 spänn istället för 800. SCORE!

jobb

outfit

53720-puretransformationnighttreatment-clear-0