Heart of a champion

Posted by on 1 september, 2014

Juuhuuu!

Idag är ingen vanlig dag. Idag är ”the heart of a champion”- start. Det innebär att man ska bli den bästa versionen av sig själv hälsomässigt. Det är ett program som pågår i 10 veckor. Så dagen har bjudit på 5 km löpning och ett vackert benpass. Jag hängde på gymmet i ca 4 timmar. Men två av dem var bara babbel och stretch. Så blir det när man måste vänta på sin arbetande vän. Mina ben är som överkokta broccolis. MOS!!!

Ni måste bara få veta det bästa som hänt i mitt liv. JAG HAR FÅTT EN CHECK PÅ SH’BAM-UTBILDNING FRÅN LESMILLS. Helt underbart! Så nu vet jag med säkerhet att jag kommer bli träningsinstruktör i år. Känns FETT! Som jag längtat, men blivit sinkad av att det kostar så himla mycket pengar. Jag kommer fortfarande behöva lägga 10.000 på SAFEs grundutbildning, men jag har fått 5000 kr gratis, så det är värt ändå!

I all min träningsglädje har jag varit på shoppingrunda idag för att få tiden att gå. Jag lyckades komma över grymma grejer som ska göra min kropp gott.

September kunde inte ha börjat bättre!

bloggg

osötade cornflakes, Bipollen, sockerfri choklad, Kaseinpulver mandel/choklad (ASGOD), aloeverapulver (vilket jag har i ansiktet just nu) och en questbar som inte syns.