SH’MAZING

Posted by on 5 oktober, 2014

Heey!

Jag har varit på SH’BAM-utbildning hela helgen på SATS medborgarplatsen i Stockholm.  Kortfattat är sh’bam ett gruppträningspass där man dansar sig svettig och glad. En sådan instruktör är jag nu redo att bli, för jag har bilvit godkänd! 😀
Det jag har kvar nu, innan jag får min licens, är att filma en klass och skicka in till Les mills för deras godkännande, men jag får köra klasser om jag vill redan nu. Dock inte på sats, för där krävs en till utbildning där man lär sig anatomi osv.

Jag har dansat så mycket, och lärt mig tusen nya saker i helgen. Jag har haft jätteroligt!!! Detta känns verkligen som min grej, och jag längtar tills jag kan köra igång. Det blir förmodligen inte förrän om ett år dock, med tanke på showjobbet. Men va tusan är det att klaga på? Det är nog det absolut största i-landsproblem jag haft i hela mitt liv. XD

shshshbam