tur att jag fick rakblad så benen var lena

Posted by on 20 november, 2014

Så här dagen efter, har jag haft fullt upp. Jag har provat en stor del av mina presenter från gårdagen. Bland annat mina inlägg i skorna så jag slipper belasta foten fel. Kalasbra att jag fick sådana, för de är för dyra för att jag själv skulle tycka det var värt att köpa. Jag och mor åkte iväg till snyggingen på intersport för att få de forma de efter mina fötter……  Jag har även testat ett par av strumpbyxorna jag fick, dagen i ära.. Det var himla typiskt att jag valde att prova de idag….

”Då kan du ta av dig skor och strumpor!”
”STRUMPOR? XD Haha, aj då. Hoppas du inte är rädd för bleka ben” sa jag glatt och tråcklade av mig strumpbyxorna och stod lite smått halvnaken i affären. Jag bryr mig ju inte en sekund om sådant, men det hade sett bättre ut om det möjligtvis varit sommar (då det är helt ok att enbart bära ett svart halvlångt linne), eller om han inte varit så snygg. Speciellt när han skulle vara nere vid mina fötter och hålla på medan jag stod där och viftade med benen och försökte hålla balansen. Haha, Som det kan bli hörrni ^^)

Och som ni ser har jag bakat en massa. Jag började imorse med att göra småkakor med en kakdegpistol. Ja ni hörde rätt. Det är en sak man drömt om i sin barndom, och nu har jag en alldeles egen KAKPISTOL!!!! Så cool!! Fick även en vobblig muffinsplåt i silikon. Den lagade morotskakemuffins nu på kvällen efter jobbet. omnomnom!

Det blev inte så mycket mat idag för min del. Bara kakor. 8)

kalaskalas4

10368266_10202932494180214_4587225331878972949_n