Värre än botox

Posted by on 26 november, 2014

Nu börjar allt närma sig med showartisteriet. Idag har jag fått delar av allt material och imorgon är min sista fasta tid på sats (Efter det är jag bara extrapersonal). Det känns lite tråkigt. Inte bara för att mitt medlemskap går ut 6/12, utan även pga barnen. De är ju så söta. Och jag har lärt känna de så bra. Men jag hoppas att jag får hoppa in lite extra i december.

Jag hamnade i en superkul butik i stan som jag inte minns namnet på. Där hade de den där svarta ansiktsmasken som fladdrat runt på facebook ett tag (jag slår v ad om att du sett reklam för den någon gång). Jag var tvungen att testa!

Nu har jag provat den och jag måste säga att det förmodligen är bullshit. Det den gjorde var mest att dra bort allt hår i ansiktet och lite döda hudceller. Några pormaskar fick den med sig, men de går att räkna på en hand. Det var som att ha ett stort plåster i hela ansiktet. Ett sådant där ingrott plåster som suttit ett tag och nästan förenat sig med huden. Den smärtan var det när jag drog loss fanskapet. Och det blev sjukt stelt när det torkade… Det är därför jag er lite sur ut på bilden. Det gick inte att le. Jag fastnade i mitt avslappnade ansiktsuttryck.  Det blev värre än när folk har för mycket botox i ansiktet och inte kan få till väsentliga uttryck med ansiktet.

Kul att ha testat dock.

WIN_20141125_233839