Jag och brossan ska till spanien

Posted by on 3 december, 2014

Jahaja, då ska man iväg till Fuerteventura på måndag. Lite spontant. Jag och lillbrorsan åker och är borta i 8 dagar.

Jag var lite skeptisk till en början. Europa är ju inte riktigt vad jag vill utforska just nu. Jag kommer förmodligen spendera ett halvår i spanien (eller grekland, cypern, turkiet) nästa år. Jag hade såklart hellre åkt till usa eller asien, men samtidigt så blir det kul att göra något med bror min. Han behöver hitta på något, och jag är ändå väldigt glad över att han faktiskt vill ha syrran med sig.  Vilken 19-åring vill det liksom? Speciellt jag. Jag är ju så pinsam som man bara kan bli. xD

Vi ska bo på ett hotell som erbjuder jättemånga olika träningsaktiviteter. Det blir perfekt för oss två som båda tycker om att träna.

hrhrrOch kärlek till mamma som ger mig detta i för tidig julklapp. Du är bäst!