shoppar loss innan jag åker

Posted by on 26 januari, 2015

Hello yololifers!

Livet rullar på i rasande fart. Som en rymdraket som lagt i multimegaturbon! Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker. Dagarna bara flyger iväg. Samma med mina pengar. Upptäckte att jag hade 31 kr på kontot. HAHA! Var tog mina 2000 kr vägen som jag hade förra veckan? Jo det vet jag faktiskt. Denna gång förstår jag att pengarna är lite slut med tanke på veckans spontanshopping. Jag beställde hem en för tidig julklapp till mig själv (Jag kallar det ”julklapp” för julklappar är alltid nödvändiga) från junkyard för nästan 600 kr. Dessutom blev jag kär i en apcool väst för 500 kr på min favoritaffär ”MNO outlet”. När man krampaktigt håller i ett plagg och inte vill lämna det ifrån sig så är det nästan alltid värt att köpa, trots att priset är på tok för högt.
Sedan har jag köpt en låda Questbars för 240 spänn, och massa mat på 7-eleven (var ute på kvällen/natten både fredag och lördag.. då blir det så!)
Dessutom har jag köpt sl-kort… Ja,ni ser, listan bara fortsätter. Jag tror ni fattat grejen, så jag slutar innan det blir för ointressant.

junkiieAllt förutom linnet och skorna är nu en del av min garderob.

Ha en bra vecka! 🙂 //Glad-Thessan