Piratvännerna har funnit skatten

Posted by on 16 september, 2015

Jag har precis köpt mitt livs bästa köp. Vi åkte in ett par timmar till stan för att komma bort. Jag och maja var på presentshopping, men jag hittade bara saker till mig själv. Helt fantastiska saker.

Det första jag hittade var ett piratlejon som bara var så cool. Det tog två sekunder innan jag sa ”honom ska jag ha”. Men när jag böjde mig ner för att plocka upp honom såg jag hans vän sitta där bredvid. Mitt hjärta brast. Jag plockade upp även honom och tittade på de två piratvännerna. Det var bara de två kvar bland alla gulliga goselamm och söta dockor. Jag tittade på maja och sa bekymrat att det känns helt fel att lämna den ena ensam. Man ser på dem att de älskar varandra. De hör ihop. Jag kan inte sära på dem!!! Jag sneglade lite på priset. 27 euro styck…. Men det tog inte emot en sekund. ”I take both. I can’t separate them. They’re brothers!”
Jag mådde så himla bra efter det köpet. Det kändes som att jag räddat deras vänskap. Dessa två ska bli som mormor och morfars gäss som alltid sitter och alltid har suttit på deras soffkant. De gässen jag lekt med sedan jag kunnat leka.

IMG_6172
Och som ni ser har mina sjörövare hittat en skatt. MINA NYA SKOR <3 Kärlek vid första ögonkastet här med. Dyra… men värt! De är så himla ”Therese”. Röda, glittriga, typ conversemodell (den höga dessutom ♥), med nitar och stjärnor!!!!!!!!!! Someone is gonna be the coolest girl in the world tack vare dessa pärlor. <3

IMG_6185love