Soft air fläskläpp

Posted by on 27 september, 2015

ALLTSÅ SATAN VILKEN BADASS KVÄLL!!!!!!

Hela Bluevillage teamet åkte iväg för att fira 2 st födelsedagar som ägt rum i veckan. Vi entertainers tog en bil, körde rätt på en gång, men vände typ 100 m från stället för att vi trodde vi var fel, och irrade bort oss totalt därefter istället. Tillslut hittade vi de andra och vi tog oss till ”Softair-plejset”. Vi delade upp oss i lag, fick varsitt vapen av olika kvalitet, och gav oss iväg till våra baser. Engelska var ingenting italienarna kunde så bra, så genomgången blev lite luddig. En sådan situation där alla nickar, men ingen förstår någonting. Jag t.ex. missade helt att jag var tvungen att snurra på en liten grej för att ladda om. Så jag sköt luft hela spelet och blev skitförbannad för att jag aldrig träffade någon…. inte så konstigt att det blev så. Jag själv däremot blev träffad ett par gånger. Hade det varit ett riktigt krig hade jag nog dött 3 gånger. Någon jäkel från det andra laget träffade mig rakt på munnen. Min ena framtand gjorde jätteont ett tag, men den satt kvar så jag körde vidare tills jag kände hur det rann något varmt ner på halsen. Jag drog bort det med fingrarna och insåg att det var blod. Det forsade ner från läppen. Jag skrek på Ronja ”KOLLA RONJA JAG BLÖDER!! :D”.

Det såg så mycket värre ut än vad det var, så även fast italienaren sa år mig att gå tillbaka till bilen och plåstra om mig så  sa jag bara ”It’s ok, real warriors bleed!”
Jag har nog tittat för mycket på ”Game of thrones” och ”Vikings” för jag kände mig lite som Ragnar Lodbrok som av någon anledning alltid har blod i ansiktet så att hans isblå ögon sticker mig ända in i själen.

Här får ni några bilder på ett gäng människor som duger i krig…. OM man får ha oändligt med liv.

IMG_6371
IMG_6374
IMG_6382


This ain’t no fake blood!!badass