fröken teletubbie

Posted by on 9 oktober, 2015

Vi har alla fått varsitt diplom såhär i slutskedet av säsongen. Här är mitt diplom. Jag är tydligen en Teletubbie. Don’t know if it’s good or bad, but I take it as some kind of weird compliment!

”For being sardinias most high on vitamns and rainbows, showing people how to party like a my little pony while sipping on water. We will miss your fun-loving energy and bad immune system”

Min största fråga är hur festar man som en my little pony? Jag har försökt googla detta, utan vidare resultat. Jag vet inte om mina kollegor har egna erfarenheter av fest och ponnysar på samma gång, eller om de bara tycker att jag har vissa hästliknande drag när jag hoppar runt hejdlöst på dansgolvet.

Det känns även lite trist att de kommer sakna mitt dåliga immunförsvar. Jag undrar vem som sa detta när mötet ägde rum. Jag kan gärna byta till mig ett lite bättre om någon i teamet är intresserad, för det är inte jättekul att få halsfluss och diverse sjukdomar av att bara sova lite för lite, eller råka träna en gång för mycket. Just sayin!

teletubbieO
m en vecka är jag hemma igen. Känns bra, fast ändå inte. Det är en så kluven känsla. Såklart jag vill hem, men jag kommer absolut sakna en himla massa saker här borta. och sardinien är förmodligen ett ställe jag aldrig mer kommer besöka, vilket gör det hela lite sorgligt. Jag kommer sakna Andrea och Federico i baren. De som varit lika glada och gulliga hela säsongen. Som skickar slängpussar genom lobbyn, kallar oss ”fiori”(som betyder blommor) och som prioriterar att fylla våra vattenflaskor före att ge en gäst sin all-inclusive-öl. Det är fina killar det! (japp, Andrea är ett supervanligt pojknamn i italien)
Sedan kommer jag sakna ett flertal av TUI nordic guiderna bl.a. Lovisa och Ronja. De är två superfina tjejer som bara av att finnas i samma rum ger så mycket energi. Lots of Love to you guys!

klä

Här är btw en bild från klättringen igår. Jag är minimyran längst bort. längst fram har vi ronja, sedan lovisa, därefter DJ-Elias, som vi tycker om att kalla honom.