Prosit!

Posted by on 11 oktober, 2015

Här sitter jag och äter äckligt jordnötssmör. ”Äckligt” och ”jordnötssmör” i samma mening? Ja faktiskt, för det här jordnötssmöret har så himla konstig konsistens. Ändå äter jag av det, sked efter sked.
Ja, som sagt… Jag och jordnötssmör har en ohälsosam relation som nog får ta slut när jag kommer hem. 🙁

Jag har förresten börjat nysa som en tok idag. Jag vet inte vad det beror på, men ALLA är sjuka i teamet nu och har varit den senaste veckan så det är kanske inte helt orimligt att jag skaffat mig en och annan fin bakterie. Jag är ju trots allt känd för mitt dåliga immunförsvar.  -.-

Så länge jag slipper nästäppa, ont i halsen och feber så är jag nöjd. Vill heller inte bli trött, så det skippar jag helst det med. Blir helst inte förkyld helt enkelt! 😉

Den här bilden är så klockren. Varje gång jag är sjuk känner jag precis så!! Jag blir också sjukt träningssugen, bara för att jag inte kan -.-

JA

3 dagar kvar tills hemsresa!

 • Henkeboy

  Tur du bara sparade en burk till dig själv då, för tre veckor sen. De där sista 2/3 har räckt länge… 😉
  Så alla shower har varit inställda i veckan? Eller du har kört solo? svårt utan DJ Elias kanske…
  Fina bakterier är ju bara bra. De har vett o etikett. Det är muppbakterierna man ska fnysa åt!

  • Feeka

   hehe nja, detta var en ny burk.. Oj vad stolt jag hade varit om burken räckt så länge.
   Nej inget inställt. Förra veckan var emil inte med i två shower. Det var en spännande upplevelse eftersom han sjunger en hel del.

   Ja isåfall är det nog en mupp jag har i näsan. En mupp som kittlar och kittlar hela tiden. 🙁

   • Henkeboy

    Tur att de flesta muppar är bra på att sjunga då! Ni kan sjunga kanon.
    Minns att jag tänkte, när jag såg din tvillingsyrra, på hur grymt ert immunförsvar måste va nu när ni spenderat en hel sommar med en massa barn. Något jag saknat varje gång jag träffat brors kids de senaste åren. Every effin time…

    • Feeka

     haha ja jag kanske har ett bra immunförsvar med tanke på att jag ”bara” varit sjuk 3 gånger här borta. Jag kramar ju typ 100 barn på en vecka. x)

     • Henkeboy

      Tre gånger låter ju helt rimligt. När man läste diplomet så gissade man ju minst en vecka i månaden… o att du måste ätit från golvet… o gått runt o slickat på allt!

 • http://lillafrokenhurtig.se

  jag älskar jordnötsmör 😉 dock kan det bli för mycket