TACK FÖR DIN ORDER…

Posted by on 28 oktober, 2015

Tack själv Junkyard.se för att du har på tok för mycket snyggt till allt för höga, men ändå förståeliga, priser. Jag är så himla glad. Jag har äntligen fått iväg en order på 6 st finfina plagg som jag ska visa så fort de dimper ner i brevlådan (Där lär de inte få plats).  Jag var uppe i 12 plagg i kundvagnen, men ibland måste man behärska sig. Visst är det ganska duktigt att sålla bort hälften ändå!

Jag känner mig lite som en sådan där crazy american coupon lady som man kan se på TLC-kanalen. För det första så handlade jag bara på rean, för det andra har junkyard en ”sale just went crazy-day” så ju mer man köper desto mer rea får man på reaprodukterna. Två plagg —> Extra 10%, Tre plagg —> extra 15% osv. Så jag fick alltså 30% mer rabatt på det jag köpte. Jag fick dessutom ett mail från en gammal kundvagn som sa att den saknade mig (Jag gör en sak som jag kallar ”låtsasshoppa” väldigt ofta, men det är en annan story). Så där fick jag en rabattkod på 10% till. Så när jag slängt in den klickade jag i min Refunder.se som har 5,5% återbäring på junkyard, så plötsligt fick jag allt för 969 kr istället för 1616. SÅ VÄRT! IIIHHH! Ibland ska man ha lite flyt.

Vad ska jag nu göra med mina nästan 700 kr jag sparat? 😉

Well well… Idag var inte alls lika rolig som igår och dagen innan det. tyvärr.. Jag har klippt mina naglar jättekort för att en av dem gick av. 🙁 Därför har dagen varit sämst. Men jag målade dem, så de blev rätt fina ändå…

Snapchat-5397664342208455942

Såhär såg det ut innan jag for iväg till sardinien. Jag köpte nya saker hela tiden. Men när jag vari borta så har detta begär försvunnit lite, så jag har inte köpt någonting alls förutom mat de senaste veckorna. Så detta kändes välbehövligt. Som ett litet treat to myself.
Haha, ser ni hur jag försöker övertala mig själv om att detta var nödvändigt. NEJ det var det inte. Bara skorna. Jag har stora drivor med kläder, men ändå har jag inget att ta på mig. Varför?????

Nu ska jag gå och göra något åt mina paniktorra läppar. Jag har aldrig varit med om detta förr. Så fort jag kom hem så torkade de ihop som Svampbob när han torkar under lampan i filmen.

svamp

Hejsvejs!

 • Henkeboy

  Torra läppar är ett tecken på för lite jordnötssmör!
  Nothing to wear, and no room for all the clothes. I-landsproblem, much? 🙂
  Finns folk som satt det där med att lämna saker i webshopskundvagnar i system. Droppar in 10%-rabatter hela tiden. Men så handlar de också mer än de gjort annars… så lutar åt att butikerna vinner till sist ändå.
  Hmmm vad hände med den berömda ljusblårutiga skjorta då?
  På tal om S-Bob http://imgur.com/gallery/6bmtqtU

  ”I like my money right where I can see it… hanging in my closet”

  • FEEKA

   Haha det är en omöjlighet, så mycket jordnötssmör jag får i mig.
   Haha nja jag tycker man kan se det som lite Win win. Jag får ju mer kläder för pengarna. 😉
   Skjortan hänger på en galge i garderoben. Den måste få vila lite nu när den använts flitigt ett halvår. 🙂

   • Henkeboy

    Jo det lät som du fick en fin rabatt. Drog hela historien för kollegan idag, o han ville regga sig på refunder ASAP 🙂 Såg att de hade mer än klädbutiker också.
    Ja, skjortor behöver alltid vila ett tag efter stora ö-äventyr. Sortera alla intryck och minnen av vida världen. Skjortstress är inget att skoja om!
    Om klippa naglarna förstör hela dagen så förstår jag varför du låter dem växa istället… 😛 Snällt att inte låta stumpe känna sig utanför team nails!

    P.S. Du sparade inte på dem väl? D.S.

    • Jag överdrev… det förstörde bara dagen fläckvis. Det var enbart när jag såg mina händer som jag blev lite ledsen. Typ varje gång jag tog upp telefonen (alltså ett par gånger i timmen.) 😉

     • Henkeboy

      Det borde ju kompensera lite att se den nya fabulösa guldmobilen samtidigt!
      Du har ju lite mobilfiddeltid att ta igen efter den påtvingade avgiftningen.
      Glöm inte ställa in den så att du kan spåra och rensa den via Android Device Manager, ifall du får den stulad igen.