God konstig Jul

Posted by on 24 december, 2015

 

Ja hörrni, det blev en jul iår igen. Men jag är fortfarande lite skärrad. Min fantastiska morfar som var min största inspiration i livet gick plötsligt bort i tisdags och jag känner mig inte riktigt redo för världen ännu. Men livet går vidare vare sig man vill eller inte och julafton ska firas även nu. Det var dock lite märkligt att få en klapp från någon som man aldrig kommer se igen. En klapp från min idol, men även mitt största fan. Se dess kreativa rim som varje jul prytt paketen och veta att det inte blir något mer. Jag får panik i kroppen av tanken. Trots att tårarna blöter ner tangenterna och att jag inte fick ge min julklapp till morfar så är jag ändå tacksam för allt jag ärvt av honom (och alla andra) som gjort mig till den jag är. Tack för musikaliteten, tack för fotointresset, tack för kreativiteten och tack för glädjen jag fått. Jag är så glad över alla telefonsamtal förra året då mitt nyårslöfte var att höra av mig en gång i veckan, för att visa uppskattning till mina fina morföräldrar, och såklart för att berätta vad som händer och för att få höra vad de gjort.

Som tur var så har vi mormor kvar. Hon var här idag och överlämnade klapparna och åt middag. Hon är stark mormor. Hon klarar detta! <3  IMG_7205

IMG_7249

IMG_7239

IMG_7264

  • ellenlundis

    Underbara bilder du har tagit! 🙂
    http://finlandsgullet.wordpress.com/

  • Henkeboy

    Go jul! Alltid misstänkt att du var en tomte!
    Har du lyckats vara rättvis och lagom i år också? Hur ser ett julbord ut för dig?