Hälsotest och auditionansökan

Posted by on 5 januari, 2016

Hejsan era glada godsaker!

Bloggen har nästan börjat damma. Trist, jag vet…

Men men.. Jag kan skriva om dagen.
Min kära viking har skaffat sig en lägenhet till min stora förtjusning. Den är jättefin och jag har fått en egen hylla i badrumsskåpet och en i garderoben. Jag har sovit där två dagar i rad och ville helst inte åka där ifrån. Men det var jag tvungen, för jag skulle iväg på hälsotest. Spännande va! 😉 Det var en del statiska tester där Gabbi (som utbildar sig till hälsopedagog) tog tid, för att sedan föra protokoll. Jag hade inte så mycket att jämföra med så jag frågade i desperation ”Var det bra?” efter varje test vi gjorde. Det mesta var normalt. Jag tror inte jag var sämre än ”det normala” på något alls. Möjligtvis balansövningen, för den gick inte så bra. Jag stod mest och flaxade med armar och ben som en skadad fluga.
Jag fick även mäta kroppsfett och muskelmassa. Jag vet inte hur mycket man ska lita på maskinen, men enligt den så är läget lugnt. 28% fett är inte 33%, som betyder att man har för mycket fett i kroppen. Och typ hälften sitter väl på min vänsterarm (enligt lappen jag fick). Haha, det var lite lustigt, min vänsterarm har typ 3% mer fett än högerarmen(??!!?). Det kan inte stämma…… Eller?

Efter testet åkte jag hem och tränade lite till. 2 pass faktiskt. AfHo och Cirkelträning. Sats har börjat med onlineträning! SÅ BRA!! Det är bara att välja och vraka på massa olika klasser och så kan man fortsätta till klockan 1 på natten om man vill. Perfekt när jag får mina energiryck sådär klockan 00.00.

Så nu är jag bra mör. Jag börjar få det lite nervöst också. Jag håller på att anmäla mig till massa auditions. Säg gärna till om ni vet någon inom snar framtid. 🙂 Jag saknar showyrket redan!

_MG_2538

 • Henkeboy

  Om en fluga ska flaxa med armarna så får hon va bra skadad… 😉

 • ellenlundis
 • Henkeboy

  *dammsuger lite*

 • Henkeboy

  Bara två versioner kvar innan Android Peanut butter!

  • FEEKA

   Haha va? XD

   • Henkeboy

    Gissar jag 🙂 Inte helt orimligt. Vi är på Android M(arshmallow) nu, snart kommer N(utella eller vad den kommer heta), sen version O(reo eller nått) 2017, o sen version P(eanut butter måste den ju heta!)