Upp och ner – Dansskolan, och varför jag inte ska gå kvar

Posted by on 3 mars, 2016

20160227_111901(0)Hej hej!

Ja, alltså, bilden är lite tokig, men så är även jag så den får vara så tills jag har lust att vända den till rätta.

Jag har äntligen fått ordning på allt strul i och med dansskolan. Den är jättebra och jag rekommenderar verkligen alla som gillar dans att gå där, men att gå ”proffslinjen” blev för svårt för mig. Jag började i första klass där det mesta gick bra. Det var svårt men det gick. Dock fick de inte till schemat första veckorna så vi blev lite lidande av det. Därför beslöt de sig för att slå ihop ettan med årskurs 2. Det var då det blev på tok för avancerat för lilla mig. Så nu har jag mailat och bett om att få byta till ett terminskort (vilket innebär att jag får välja på lite mindre avancerade kurser istället). Jag visste inte om det gick att göra så, men jag fick ett ja och är så tacksam för det. Nu slipper jag känna mig sämre än alla andra. =)

Så egentligen borde alla mina tidigare bilder varit upp och ned istället, för det är ju inte förrän nu allt ordnat upp sig.

För de pengar jag får tillbaka ska jag köpa sånglektioner. Det blir välinvesterade pengar!
Kulturama(min gamla skola), I’m coming back for ya! 😉

 • Henkeboy

  Tips inför sånglektionerna

  https://youtu.be/52UAEQfMTtU

  • Therese Löfstedt

   HAHAHA HERREGUD! Jag blev rädd XD

 • ellenlundis

  Va pluggar du nu? 🙂
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  • Henkeboy

   Asså, väntade du på att jag skulle skriva först eller? 🙂

   • Therese Löfstedt

    Det är som likes på instagram. Det får inte vara för få likes på bilden så man ser ”lösaktig” ut med sina likes. 😉

  • Therese Löfstedt

   Häj! 😀 Jag ”pluggar” dans. Nu går jag inte utbildningen som sagt, men jag dansar minst 4 ggr i veckan. Oftast 6 gånger. Ibland 8. 🙂